Author Topic: Κάπνισμα στο DHC (και άλλα σημεία) του Golden Hall  (Read 5326 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spiros

  • Administrator
  • Παλαιό μέλος
  • *****
  • Posts: 476
  • Gender: Male
    • spiros.doikas
    • greektranslator
    • Μεταφράσεις Αγγλικά-Ελληνικά
  • Κάπνισμα: Δεν κάπνισα ποτέ
Κάπνισμα στο DHC (και άλλα σημεία) του Golden Hall

Επισκέφτηκα προσφάτως τον χώρο και είδα καμιά δεκαριά άτομα να καπνίζουν στο χαλαρό στο DHC μεσημεριάτικα (τασάκι βέβαια δεν είδα πουθενά, αναρωτιέμαι πού ρίχνανε τις στάχτες, το κλασικό κόλπο με την κούπα του καφέ ίσως). Ρώτησα τον σικιουριτά στην είσοδο αν επιτρέπεται και μου είπε μόνο στους εξωτερικούς χώρους. Του ανέφερα το συμβάν και μου είπε να υποβάλλω παράπονο στις πληροφορίες. Υπέβαλα το παράπονο αλλά δεν μου δίνανε μετά κανένα τηλέφωνο υπεύθυνου για να ξέρω τι θα απογίνει, απλά μου είπαν να γράψω στο φυλλάδιο ότι θέλω να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Με μια αναζήτηση βρήκα αυτό στη σελίδα τους στο facebook:

Bobonis Tasos Σας έχω στείλει email εδω και μια εβδομάδα και ακομα δεν έχω πάρει απάντηση. Γιατι επιτρέπετε το παράνομο κάπνισμα και στο Dhc και στο Flocafe και στο baretto? Και τασάκια βγάζουν και τα παιδια μας αναπνέουν νικοτίνη παράνομα για να κάνουν το κέφι τους κάποιοι. Σε παρατήρηση μας, στο Flocafe ειπώθηκε οτι οταν το απαγορεύουν, οι πελάτες φεύγουν και πανε στο αλλο. Η θα το απαγορευσετε συνολικά ή οχι.

Προφανώς απ' ό,τι καταλαβαίνω, το κάπνισμα γίνεται με την ενοχή των υπευθύνων. Κύριοι υπαίτιοι λογικά είναι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που το επιτρέπουν στους πελάτες τους.

Κατά τα άλλα, το Golden Hall έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ευρώπη από το International Council of Shopping Centers (ICSC) (έτσι διαφημίζει τουλάχιστον μόλις μπαίνεις καθώς και στην παρακάτω σελίδα τους).

Ο πρωτοποριακός και φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός, η μοναδική αισθητική των χώρων, η εκλεπτυσμένη και ποιοτική ατμόσφαιρα, η εξυπηρέτηση, η δημιουργία εξωτερικών χώρων υψηλών προδιαγραφών, ο σεβασμός στον επισκέπτη και ο πολιτισμός αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του. Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν στην πανευρωπαϊκή διάκριση του στο Διεθνές Συμβούλιο Εμπορικών Κέντρων χαρίζοντας του την πρώτη θέση.
http://www.goldenhall.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=542&Itemid=146&lang=el


Τι να πει κανείς για την «εκλεπτυσμένη και ποιοτική ατμόσφαιρα» και τον «σεβασμό στον επισκέπτη». Μάλλον βραβείο για πρωτιά στο κάπνισμα θα έπρεπε να τους απονείμουν.
« Last Edit: 18 Jan, 2014, 14:29:08 by spiros »