Καπνιστές > Διακοπή καπνίσματος

Βιβλίο: Πώς να απαλλαγείτε από το κάπνισμα πανεύκολα

(1/1)

w4tt4n4b3:
Βιβλίο: Πώς να απαλλαγείτε από το κάπνισμα πανεύκολα

Σε μια από τις διαδικτυακές περιηγήσεις μου σκόνταψα πάνω σε ένα βιβλίο με τίτλο "Πώς να απαλλαγείτε από το κάπνισμα πανεύκολα". Ο τίτλος του ή μάλλον ο τρόπος που θέτει το θέμα παρουσιάζοντας τη διακοπή αυτής της βλαβερής αλλά παντοδύναμης συνήθειας ως εύκολη υπόθεση με προδιαθέτει αρνητικά. Επίσης δωρεάν διατίθεται μόνο το πρώτο μέρος του βιβλίου, ωστόσο σύμφωνα με όσα γράφει μέσα ακόμα και το πρώτο μέρος είναι ίσως αρκετό για να βοηθήσει κάποιους να κόψουν το κάπνισμα. Δεν είμαι καπνιστής και άρα δεν ξέρω αν όντως μπορεί να βοηθήσει πραγματικά. Είναι όμως εύκολο στην ανάγνωση και πολύ φιλικό στο μάτι και για το λόγο αυτό νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει κάποιους ή τουλάχιστον δε θα τους βλάψει. Το βιβλίο αναφέρει ότι περιέχει χρήσιμες πληροφορίες και για τους μη καπνιστές.
Σας παραθέτω μερικούς τίτλους από τα κεφάλαια του βιβλίου:

Ένα βασανιστικό αδιέξοδο
Οι επιπτώσεις του καπνίσματος
Γιατί καπνίζουμε
Το μεγάλο μυστικό
Ψευδαισθήσεις
Ο φόβος
Ελαφρύ κάπνισμα
Επιλέγω, συγκρίνω, αποφασίζω.

Σας παραθέτω 3 συνδέσμους από όπου μπορείτε να το κατεβάσετε, από το από την ιστοσελίδα που το το βρήκα και στο 4shared. Μόλις το κατεβάσετε, το ανοίγετε και το διαβάζετε. Στο rapidshare και στην ιστοσελίδα είναι σε συμπιεσμένη μορφή .zip. Το αποσυμπιέζετε αφού το κατεβάσετε και μετά το ανοίγετε ως .pdf.
Καλή ανάγνωση. Ελπίζω να βοηθήσει και να μην είναι απλώς κράχτης για να αγοράσει κανείς το δεύτερο μέρος.

spiros:
Πολύ καλό, Αλέξανδρε, ευχαριστούμε.

minaki29:
Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε συνειδητοποιήσει για τι βιβλίο μιλάμε. Εϊναι τρομερή η βοήθεια που σου προσφέρει! Εγώ είχα διαβάσει παλιά του Alen Car που από ό,τι ξέρω είναι διάσημο βιβλίο και όντως ήταν πολύ καλό. Με είχε βοηθήσει να το κόψω για λίγα χρόνια, πριν όμως κάποιο καιρό ξαναέγινα βλακωδώς πάλι καπνιστρια. Όμως αυτό το ελληνικό βιβλίο... δεν ξέρω... νομίζω είναι έτη φωτός μπροστά. Το τρομερό είναι ότι δεν αναφέρεται καθόλου στις συνέπειες του καπνίσματος στην υγεία! Νομίζω ότι δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός καπνιστή. Αν το διαβάσετε θα καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλώ. Εγώ το διάβασα και έκοψα το τσιγάρο με μεγάλη άνεση. Έχω την εντύπωση ότι το βιβλίο αυτό θα σώσει χιλιάδες ζωές τα επόμενα χρόνια! :)

spiros:
Ευχαριστούμε, minaki29, για την κριτική σου!

Navigation

[0] Message Index

Go to full version