Γενικά > Εκδηλώσεις

Πάρτι χωρίς καπνό, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ώρα 22:00

(1/1)

spiros:
Το nosmoke.gr και το nonsmokersclub.com με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν σε ένα ΠΑΡΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ώρα 22:00΄ στο Ελεύθερο Ωδείο, Σεβαστουπόλεως 2 και Φειδιππίδου, Αμπελόκηποι, 3ος όροφος, τηλ. 2107474470. (7 λεπτά περπάτημα από το μετρό Αμπελοκήπων, δίπλα στη διασταύρωση Λ. Κηφισίας & Λ. Αλεξάνδρας). Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα σας παρακαλούσαμε ωστόσο η κάθε παρέα αν μπορείτε να φέρνετε και κάποιο ποτό.

Μπορείτε αν θέλετε να καλέσετε και φίλους/φίλες αρκεί να ΜΗΝ καπνίζουν! (Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους χώρους του κτιρίου).

Ο χώρος που θα γίνει το πάρτι είναι μεγάλος, αλλά σε περίπτωση που προγραμματίσετε να έρθετε στα σίγουρα, στείλτε μας αν θέλετε ένα ενημερωτικό e-mail, ώστε να γίνει κι από μας πληρέστερος προγραμματισμός.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!

Ηλικίες: Στην πλειονότητα από 18 έως 40.
Μουσική: Κυρίως ξένη, επιλεγμένα Ελληνικά και στιγμιότυπο latin. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχουμε και πινελιές ζωντανής μουσικής.

Εάν είστε γραμμένοι στο facebook μπορείτε να ενημερώσετε αν θα έρθετε πηγαίνοντας στη σελίδα της εκδήλωσης και με την εγγραφή σας στην ομάδα Non smoking singles in Greece.View Larger Map

spiros:
Και οι φωτογραφίες από το πάρτι.

spiros:
Και περισσότερες εδώ:
http://www.nosmoke.gr/files/party02.htm

Navigation

[0] Message Index

Go to full version