Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Hytra Εστιατόριο και Μπαρ (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών) - Απαγορεύεται το κάπνισμα
6ος όροφος

Πολύ μικρό μενού (σε μία σελίδα που σου φέρνουν), π.χ. 2 σαλάτες, 2 πρώτα πιάτα, 6 κύρια (από τα οποία τα 5 με κρέας και 1 με ψάρι) και 2 επιδόρπια.

Ρωτώντας το γκαρσόνι αν αυτό είναι όλο το μενού, είπε «σαν φαίνεται μικρό;», στο οποίο απάντησα φυσικά «ναι» και μετά είπε το απίστευτο ότι μου φαίνεται μικρό επειδή είναι σε μία σελίδα!

Το πιο ωραίο είναι ένα μαύρο ψωμί που σου φέρνουν με καρύδια και λάδι.

http://www.athinorama.gr/restaurants/place.aspx?id=10001521
http://www.ask4food.gr/estiatoria/343-hytra-xytra
92
Ωραία, θα το έχω υπόψη αν ξαναβρεθώ Θεσσαλονίκη.
93
Στο Hoppy Pub στην Θεσσαλονίκη είχα την μοναδική εμπειρία!!! Δεν κάπνιζε κανένας.
94
Aglio, Olio & Peperoncino (απαγορεύεται το κάπνισμα)

Επίσκεψη χτες. Μικρή ποικιλία από πιάτα, κυρίως ζυμαρικά με τιμές γύρω στα 12 ευρώ. Δεν είχε ζυμαρικά ολικής (σε ερώτηση γιατί, η απάντηση ήταν «είναι παραδοσιακά τα λευκά ζυμαρικά», ωστόσο παραδοσιακά είναι και τα πιάτα με οστρακοειδή αλλά δεν υπάρχουν καθόλου ψαρικά ή κρέατα ούτε καν ζυμαρικά frutti di mare).

Στην ουσία πρόκειται για μακαρονάδικο που σερβίρει και σαλάτες (μετρίου μεγέθους).

Για γλυκά πάνα κότα και τιραμισού, συμπαθητικά αμφότερα.

Ωραίο σαν ατμόσφαιρα, μέτριο σαν εστιατόριο, ελαφρώς τσιμπημένο σαν τιμές για αυτά που προσφέρει.

Διεύθυνση Πορίνου 13, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο:+30 21 0921 1801

http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g189400-d906989-Reviews-Aglio_Olio_Peperoncino-Athens_Attica.html
http://www.athinorama.gr/restaurants/place.aspx?id=5002435
95
Εξαιρετική μπάντα χτες με κέφι και μπρίο που σε μεταφέρει σε άλλες δεκαετίες με swing, boogie-woogie ακόμη και ροκενρόλ.

Το Half Note ίσως το μοναδικό λαϊβάδικο της επικράτειας που απαγορεύεται το κάπνισμα (αν εξαιρέσεις 2-3 άτομα που πήρε το μάτι μου προς το τέλος).

Επίσης, στην είσοδο εκεί που κόβουν τα εισιτήρια η κάπνα ήταν ιδιαίτερα έντονη, φαίνεται δεν ισχύει γι' αυτό το σημείο του κλαμπ η απαγόρευση.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι βέβαια να ακούς τόσο εκρηκτική μουσική και να είναι όλοι καθισμένοι στα τραπέζια λες και περιμένουν να έρθει η μπριζόλα. Και το μέγαρο πιο πολύ μπρίο θα είχε. Η ανάμνηση κλαμπ με ζωντανή τζαζ στην Αγγλία όπου όλοι χορεύουν έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με αυτό το ξενέρωμα.

http://www.halfnote.gr/parastasi.php?fun=enlarge&p_id=870
96
Είμαι καθηγητής σε λύκειο και έχω το θλιβερό προνόμιο να βλέπω νέα παιδιά να καταστρέφουν την ζωή τους .Και τι κάνουμε εμείς ?Τίποτα και ας είμαστε περισσότεροι αυτοί που δεν καπνίζουν. Προτείνω να δημιουργήσουμε ένα σωματείο προστασίας πολιτών που δεν καπνίζουν , να βγαίνουμε στα μαγαζιά , σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες και σαν σωματείο να κάνουμε μηνύσεις.Με αυτόν τον τρόπο δεν στοχοποιείται ένα άτομο που ζητάει να τηρείτε ο νόμος και δεν μπορεί κανένα αστυνομικό τμήμα να αγνοεί μήνυση σωματείου με χιλιάδες μέλη . Αυτό σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη και εφόσον έχουμε συγκεντρώσει αρκετά μέλη να απαιτήσουμε τα τσιγάρα να πωλούνται μόνο με συνταγή γιατρού σε φαρμακεία όπως όλα τα ναρκωτικά και επικίνδυνα σκευάσματα που δεν επιτρέπετε να έχουν πρόσβαση ανήλικοι.
97
Έχω διαβάσει τόσα πολλά γύρω από το κάπνισμα και το ποτό που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα.
— Αρκάς
98
Το τσιγάρο είναι ένας χάρτινος κύλινδρος, που στη μια του άκρη  έχει φωτιά, και στην άλλη έναν ηλίθιο.
— Mark Twain
99
Και μερικές εικόνες.
100
Extinguish the cigarette or I'll extinguish it for you.
Pages: 1 ... 8 9 [10]