Author Topic: Μήπως, αφού οι αδούλωτοι καπνιστές δεν παίρνετε από λόγια, να φωνάξω την Kazu των Blonde Redhead;  (Read 2543 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spiros

  • Administrator
  • Παλαιό μέλος
  • *****
  • Posts: 476
  • Gender: Male
    • spiros.doikas
    • greektranslator
    • Μεταφράσεις Αγγλικά-Ελληνικά
  • Κάπνισμα: Δεν κάπνισα ποτέ
Γράφω το down μου σε ένα δημοφιλές καφέ μπαρ σε hip αθηναϊκή γειτονιά και στο communal τραπέζι που καθόμαστε ο διπλανός μου έχει ξεχάσει το τσιγάρο του στο τασάκι, το οποίο καίγεται και στέλνει κύματα καπνού κατευθείαν στη μούρη μου (by the way, στο μαγαζί σερβίρουν και φαγητό). Μήπως, αφού οι αδούλωτοι καπνιστές δεν παίρνετε από λόγια, να φωνάξω την Kazu των Blonde Redhead; Στη συναυλία της περασμένης Κυριακής διέκοψε 3-4 φορές το live για να ζητήσει/απαιτήσει να σβήσουν τα τσιγάρα και το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσουμε και μια βραδιά σπίτι χωρίς να χρειαστεί να κρεμάσουμε και τις κάλτσες στο μπαλκόνι για να ξεβρωμίσουν.
Παναγιώτης Μένεγος
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:bxHCt6UbYCIJ:https://popaganda.gr/ola-popa-9-trexe-tzami-fovos/+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=gr


Αυτό όμως που θυμάμαι ακόμα πιο έντονα είναι ότι ο κόσμος κάπνιζε σαν τρελός στις συναυλίες μας, ακόμα και στις πρώτες σειρές.

Ναι, ακούγεται σαν μια συναυλία στην Ελλάδα αυτό που περιγράφεις...

Ελπίζω να μη συμβεί ξανά αυτή τη φορά. Όχι για κάποιον άλλον λόγο πέραν του ότι σου κόβει την ενέργεια ο υπερβολικός καπνός στη σκηνή. Όταν αρχίζεις και βήχεις και τσούζουν τα μάτια σου, η εμφάνισή σου γίνεται κάτι σαν πάλη για να αντέξεις τις συνθήκες και να παίξεις καλά, αντί για πάλη ώστε να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Blonde Redhead: Ο κόσμος κάπνιζε σαν τρελός στις προηγούμενες συναυλίες μας στην Αθήνα, ακόμα και στις πρώτες σειρές...

Amadeo και Kazu εναλλάσσονται στο μικρόφωνο, ευχαριστώντας ενδιαμέσως το κοινό που δεν κάπνιζε. Μάλιστα, η Kazu βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί προτείνοντάς μας να βγούμε έξω γρήγορα για ένα τσιγάρο, όσο εκείνη προσποιείται πως κάτι δεν πάει καλά με τον εξοπλισμό. Πράγματι πάντως, τσιγάρα δεν άναψαν κατά τη διάρκεια του σόου, με έναν τολμηρό παραβάτη να πιάνεται στα πράσα από τη ψηλόλιγνη τραγουδίστρια, κι εκείνος γρήγορα να το σβήνει στο πάτωμα.
http://www.athinorama.gr/music/article/i_foni_tis_kazu_ixei_akomi_sti_liosion-2520350.html
« Last Edit: 27 Mar, 2017, 17:49:16 by spiros »