Μη καπνιστές > Αντιμετώπιση καπνιστών

Κάπνισμα σε ταξί - αντιμετώπιση ταξιτζήδων που καπνίζουν [Παράπονα και Καταγγελίες στο 1019]

<< < (3/3)

spiros:
Χτες κάνω σήμα σε ένα ταξιτζή να σταματήσει. Αυτός σταματάει και βλέπω ότι καπνίζει. Του κάνω νόημα με τα χέρια «όχι» και μετά βάζω το χέρι στο στόμα δείχνοντας το κάπνισμα (κλειστό το παράθυρο) για να φύγει. Φεύγει και παίρνω το επόμενο.

Αν το κάνουμε όλοι αυτό, ίσως προβληματιστούν.

jpil:
Ταξί: Παράπονα και Καταγγελίες στο 1019

http://www.xblog.gr/?p=4164

spiros:
Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, υλοποιώντας τη δέσμευση του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, μετά από συνάντηση που είχε στις 8 Ιουλίου του 2008 με την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΤΑΞΙ και Αγοραίων, θέτει σε λειτουργία τη Γραμμή «1019» για την καταγραφή παραπόνων και καταγγελιών, καθώς και για την παροχή πληροφοριών σε σχέση με την εξυπηρέτηση των πολιτών από τα ταξί.

Αρχικά, τους 3 πρώτους μήνες το «1019» θα λειτουργεί πιλοτικά με 15 γραμμές και θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία (αριθμός τηλεφωνημάτων, κατηγορίες παραπόνων κτλ), ώστε να προχωρήσει άμεσα η λειτουργία του μόνιμου τηλεφωνικού κέντρου.

Σε πρώτη φάση η χρήση του «1019» θα είναι στη διάθεση πολιτών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Αθηνών – Πειραιώς, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Ηρακλείου και της νήσου Ρόδου της Ν. Α. Δωδεκανήσου.

Με χρέωση μίας αστικής μονάδας, το «1019», πέρα από επώνυμες και ανώνυμες καταγγελίες, θα δίνει πληροφορίες που αφορούν στη χρήση των ταξί (πιάτσες, τιμολόγια, ειδικές χρεώσεις, δικαίωμα για διπλή ταρίφα, υποχρεώσεις οδηγών κλπ.

Η γραμμή λειτουργεί τις καθημερινές από τις 8.00 πμ έως τις 10.00 μμ, το Σάββατο από τις 8.30 πμ έως τις 8.00 μμ, ενώ δε θα λειτουργεί τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες.
http://news.pathfinder.gr/greece/news/519539.html

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version