Γενικά > Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις του ΕΜΣΤ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

(1/1)

spiros:
Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΜΣΤ Χωρίς Σύνορα, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους (26 Ιουνίου) και από σήμερα, Τετάρτη, παρουσιάζει μια σειρά εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τη Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω.

Ειδικότερα, από σήμερα και έως την Κυριακή 1 Αυγούστου θα παρουσιάζονται τρία φωτογραφικά projects από το Φωτογραφικό Εργαστήρι της Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω. Ατμοσφαιρικές φωτογραφίες με υπαίθρια κυρίως θέματα θα παρουσιαστούν σε ηλεκτρονική μορφή στο Χώρο Νέων Μέσων του Μουσείου.

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί υπαίθρια προβολή φωτογραφικών εικόνων (slide show) στο χώρο του περιστυλίου. Την προβολή θα προλογίσει η ψυχίατρος Κατερίνα Μάτσα, Διευθύντρια της Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω.

Επίσης, από σήμερα έως την 1η Αυγούστου το Μουσείο θα υποδέχεται ομάδες από Μονάδες Απεξάρτησης με δωρεάν ξεναγήσεις κατόπιν συνεννόησης στις τρέχουσες εκθέσεις του.

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται από τους Ιστορικούς Τέχνης του Μουσείου και από τους καλλιτέχνες των οποίων το έργο παρουσιάζεται κατά το τρέχον χρονικό διάστημα.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version