Γενικά > Σχόλια για το site

Συγχαρητήρια!

<< < (3/3)

yasmin1gr:
Α δεν το είπα οτι πρώτα απ'όλα υποφερουν τα ζωάκια.. το ειπα οτι .. σύν ολα τα αλλα σηλαση εμάς και τα παιδιά ( το ξερω εκ πείρας το τελευταίο) υποφέρουν κι αυτά.. εχω δει γατα να παθαίνει κριση ασθματος  απο τσιγαρο...  απλα αυτα κανεις δε τα υπολογίζει σου λεει ζώα ειναι...

psyhunterson:
το πρόβλημα είναι πως και αυτοί που είναι αρμόδιοι για να επιβάλουν πρόστιμο, μπορεί να είναι καπνιστές. γι'αυτό ακριβώς τιποτα δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα..:(

sarakinos:
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Προώθησα ήδη την διεύθυνση σε καμιά 30αριά γνωστούς μου μη καπνιστές. Είναι θλιβερό ότι στην Ελλάδα δεν ασχολούμαστε σχεδόν καθόλου (πολιτικοί, κόμματα, ΜΜΕ, κοινή γνώμη) με την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Είτε έχουμε αποδεχθεί το απαράδεκτο status quo και καταπίνουμε τον καπνό των άλλων είτε αποφεύγουμε τους κλειστούς χώρους με συνέπεια να γινόμαστε αντικοινωνικοί. Για μια ακόμα φορά, η Ελλάδα μένει πίσω...την ώρα που ο κόσμος όλος προχωρά.
Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνουμε τόσοι πολλοί οι αντικαπνιστές ώστε να κάνουμε και μια ειρηνική διαμαρτυρία μπροστά από την Βουλή (χωρίς να εμποδίσουμε την κυκλοφορία) μήπως και ευαισθητοποιηθεί περισσότερος κόσμος.

minaki29:
Ως πρώην καπνίστρια και νυν φανατική αντικαπνίστρια δε θα μπορούσα παρά να δώσω συγχαρητήρια προς κάθε τέτοια πρωτοβουλία. Μακάρι να μπορέσει να βάλει και αυτός ο δικτυακός τόπος ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα ενός καλύτερου αύριο.

spiros:
Ευχαριστούμε, minaki29! Το μόνο που εμείς ελπίζουμε δεν είναι τόσο να πάει μπροστά ο δικτυακός τόπος, αλλά να βοηθηθούν άνθρωποι, μέσω αυτού ή οποιουδήποτε άλλου, να αποτινάξουν αυτή την ύπουλη αρρώστια που λέγεται κάπνισμα.

Όποιος βοηθάει σε αυτό, πιστεύω κάνει τεράστιο κοινωνικό έργο, και οι πρώην καπνιστές έχουν σημαντικό ρόλο στο να παρακινήσουν και να στηρίξουν φίλους και γνωστούς.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version