Μη καπνιστές > Αντιμετώπιση καπνιστών

Σεβασμός των καπνιστών ;;; χα, χα, χα....!

(1/2) > >>

antismoke:
 Διαβάστε τι θράσος έχουν οι καπνιστές!
Διαστρευλώνουν τα ισχύοντα στην Ελλάδα με τον πιο συχαμερό, ψευδή και θρασύτατο τρόπο!
 Ζητάνε χώρο για καπνιστές  ??? την ώρα που δεν υπάρχει γωνιά που να μην έχουν αφήσει χωρίς κάπνισμα!

ΑΙΣΧΟΣ

(Το κείμενο το βρήκα στο ίντερνετ, γραμμένο από καπνιστή).
Κάπνισμα και σεβασμός


Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα κατά του καπνίσματος. θα μιλήσω λοιπόν για το φασισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό έναντι των καπνιστών.

Πριν μερικά χρόνια άρχισα το κάπνισμα. Μπορούσα να καπνίσω παντού και πάντα. Τώρα πρέπει να βγαίνω έξω, πρέπει να βρέχει και εγώ να κάθομαι έξω από την καφετέρια. Γιατί κύριοι δεν αποδέχεστε την ιδιαιτερότητα μου; Αντιλαμβάνομαι τι εστεί σεβασμός και ανθρώπινα δικαιώματα του μη καπνιστή. Κάντε μου κύριοι χώρο για καπνιστές και εγώ δεν πρόκειται να ενοχλήσω ποτέ και κανένα με τον καπνό και τη μπόχα μου. Αλλά το να με αποκλείεται από διάφορους χώρους επειδή καπνίζω είναι φασισμός. Βλέπω γουστάρετε να εξευρωπαΐζεστε αλλά δεν σαν ενδιαφέρει να σεβαστείτε τις μειονότητες (που στην τελική δεν ήμαστε καν μειονότητα)

Και μη μου πείτε μαλακίες τύπου «μπορείς να πας για καφέ και να μην καπνίσεις». Η ζωή είναι θέμα απολαύσεων, δεν μπορώ να απολαύσω καφέ χωρίς να καπνίσω.

yasmin1gr:
Τοτε καλυτερα να κοψουν και τον καφε αλλη εξαρτηση απο κει...!!

psyhunterson:
έτσι είναι Γιασμίν, συμφωνώ. Εγώ για να το κόψω, έπρεπε να κόψω καφέ και αλκοόλ μαζί...  Δεν ξέρω αλλά όλα κάπως συνδέονται στον εγκέφαλο...

yasmin1gr:
Α γεια σου ψυχ ... πολυ χαιρομαι να σε βλεπω κι εδω (νατοι κα οι χορτοφαγοι που ανταποκριθηκαν στο καλεσμα μου Σπυρο)

kl3lia:
Θα συμφωνήσω. Ήμουν καπνίστρια. Πριν 6 μήνες έκανα μια σοβαρή προσπάθεια να το κόψω. Δυστυχώς δεν υπήρχε μαγαζί , μπάρ, καφέ που να μην υπάρχει η γνωστή "τσιγαρίλα". Πραγματικά είναι τραγική η κατάσταση γιατί η συνολική συμπεριφορά "καπνίζω όπου βρω" δείχνει και την αδιαφορία του Έλληνα για τον συνάνθρωπο.  Είναι πάρα πολύ άσχημο (έως βασανιστικό) για κάποιον που διακόπτει το τσιγάρο , να μην μπορεί να βρει ένα μέρος άκαπνο! Αλλά το χειρότερο είναι το πρότυπο που δίνεται σε έναν έφηβο για παράδειγμα. Όπου και να βγει, πάνω από το 50% των πελατών θα καπνίζουν. Πολύ εύκολο λοιπόν να δοκιμάσει το πρώτο του τσιγάρο χωρίς ενοχές και δεύτερες σκέψεις. . . :-\

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version