Author Topic: Νοσοκομείο Βόλου [Κάπνισμα από ιατρούς και εκφοβισμός νοσοκόμας]  (Read 2148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spiros

  • Administrator
  • Παλαιό μέλος
  • *****
  • Posts: 476
  • Gender: Male
    • spiros.doikas
    • greektranslator
    • Μεταφράσεις Αγγλικά-Ελληνικά
  • Κάπνισμα: Δεν κάπνισα ποτέ
Νοσοκομείο Βόλου [Κάπνισμα από ιατρούς και εκφοβισμός νοσοκόμας]

Παραθέτω από το facebook group
https://www.facebook.com/groups/15040359860/

Ανοίγω αυτό το θέμα θέλοντας να ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση που μου δείχνετε. Τη συμπαράσταση που δεν έχω από συναδέλφους που είτε ντουμανιάζουν το χώρο είτε δεν μιλάνε γιατί είναι κλίκες στην επαρχία και συνήθως όλοι γνώριμοι και με διαπροσωπικές σχέσεις.

Το bullying που δέχομαι είναι απίστευτο. Το τι έχω βιώσει στη ζωή μου από τους καπνιστές είναι απερίγραπτο... Ιδίως από τους γιατρούς!!! Και φυσικά όλα γίνονται κάτω από το τραπέζι. Να μην έχω και μάρτυρες και να μην τους ακούσουν οι διπλανοί τους.

(Μέχρι ότι θα με βρουν σε χαντάκι και θα με θάψουν με έχουν απειλήσει στο Βόλο).
Οπότε δεν μπορώ να αποδείξω κάτι. Για να με εκδικηθούν λούζονται στο άρωμα και γελάνε μαζί μου κάνοντας ότι βήχουν μόλις με πιάσει ασθματική κρίση, κοροϊδεύοντας επί λέξη: χαχαχα σαν καχεκτικό κάνει... Φωνάζουν: έλα μωρέ ψυχοπαθής είναι που την ενοχλεί το τσιγάρο και τα αρώματα... Δεν υπολογίζουν ούτε ιατρικές αποφάσεις, ούτε οδηγίες ιατρού εργασίας, ούτε τίποτα.

Οπότε μην νομίζετε ότι θα γίνει κάτι αν τους γράψετε στη σελίδα του νοσοκομείου. Απλά δεν φοβούνται κανέναν παρά μόνο το πρόστιμο. Όταν οι ίδιοι οι διοικητές καπνίζουν και έχω απειληθεί μέχρι με απόλυση ή ότι θα με διώξουν να πάω από εκεί που ήρθα (Αθήνα) εξαιτίας του αναπνευστικού προβλήματος που έχω με την επισήμανση αν μπορείς απόδειξέ τα, περιμένετε να γίνει κάτι; Μόνο με πρόστιμα. Μία φορά κάλεσα πριν χρόνια στα επείγοντα και μόλις ήρθαν είπαν αυτή μας κάλεσε. Δεν έρχονταν χωρίς να δώσεις το όνομα και τα λοιπά σου στοιχεία! Είναι κλίκα στις επαρχίες. Ο κάθε ένας έχει και έναν γνωστό και αλληλοκαλύπτονται. Νομίζουν ότι η υπηρεσία που δουλεύουν τους ανήκει και είναι τσιφλίκι τους. Ακριβώς αυτό που λένε: εμείς οι βλάχοι όπως λάχει.

Για έναν άνθρωπο που παλεύει μόνος του είναι μονόδρομος και κόλαση.
« Last Edit: 02 Feb, 2017, 12:58:54 by spiros »